Hinnasto

Katkaisuhoito

180,50 €/vrk (kuntaosuus 150,50€+ 0mavastuu 30,00€) sisältää päihdelääkärin konsultaation ja katkaisuhoidon lääkehoidon.

Vieroittautuminen / psykososiaalinen kuntoutus korvaushoidossa oleville asiakkaille

236,50€/vrk (kuntaosuus 206,50€ + omavastuu 30,00€) sisältää päihdelääkärin palvelut ja oireenmukaisen lääkehoidon. Buvidal ja Levopidon- korvaushoidosta laskutetaan lisäksi 8€/vrk.

Kuntoutus

180,50€/vrk (kuntaosuus 150,50€+ omavastuu 30,00€) pelkkää alkoholia käyttäneet, myös kaksoisdiagnoosiasiakkaat.

216,50€/vrk (kuntaosuus 186,50€ + omavastuu 30,00€) monipäihdeongelmaiset/sekakäyttäjät/huumausaineita käyttävät, myös kaksoisdiagnoosiasiakkaat, peliriippuvaiset.

Päihdelääkärin konsultaatio tarvittaessa sekä etävastaanotto 2 krt/kk sisältyy vuorokausihintaan.

Jos asiakkaalla on jatkuvassa käytössä liikkumisen apuväline (rollaattori tai pyörätuoli) vuorokausihintaan lisätään 10€.

Mikäli asiakasta käytetään esim. keskussairaalassa tai muuten asioimassa kotipaikkakunnalla (muutoin kuin suunnitelluissa hoitokokouksissa) veloitetaan matkasta 0.46 €/km sekä käytetystä ajasta 10€/tunti).

Kuntoutuksen aikaisille kotilomille asiakkaalle annetaan ruokarahaa 6€ / lähtö- ja paluuvuorokausi sekä 12€/ kokonainen lomavuorokausi. Lomalle kyydityksen asiakas järjestää ja kustantaa itse.

Majoitus

Majoitut omassa, tilavassa huoneessa, jossa wc+suihku. Hintaan sisältyy täysihoito aterioineen, perushygieniatarvikkeet (shampoo, suihkusaippua ja hammastahna), sauna 2x/viikko sekä asiointi kyyditys 1 x/viikko.

Huolehdimme asiakkaan noutamisesta päihdeyksikköön, samoin asiakas viedään kotiin kuntoutuksen loputtua (Yli 2 viikkoa kestävälle kuntoutusjaksolle, lyhyemmissä kuljetuksesta neuvoteltava erikseen, ei koske vieroituksen/kuntoutuksen keskeyttäneitä asiakkaita).

Palveluun sisältyy myös kuljetus laboratorioon tai muuhun terveyskeskuksen palveluun Keitele-Pielavesi alueella klo 8-16 välisenä aikana.

Muuta:

Koutakodin ohjaajista suurin osa kouluttautunut Nada 5-pisteen korva-akupunktioon.

2 ohjaajaa on kouluttautunut Nepsy-koulutuksessa (neuropsykiatristen asiakkaiden toiminnan ohjaus)

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli tarvitset neuvoa tai apua, miten tulisi toimia, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Puhelin

050-313 5522

Osoite

Koutajärventie 300 72600 Keitele

Sähköposti

paihdepalvelu@koutakoti.fi